0
Sinu ostukorv

Varsti: uus ja mänguline KTM Freeride 350!

Märtsis jõuab Ekstreemmotosse KTM-i uus kerge enduuro Freeride 350, mida on huvilistel võimalik kohe ka rentida.

Enduurosõit pole kunagi olnud lihtsam. Uus KTM Freeride 350 ühendab endas äärmiselt kerge juhitavuse, madala sõiduasendi ning suurepärase ergonoomika. Tsikli minimaalne kaal on vaid 99,5 kg, tänu millele kontrollib sõitja alati olukorda isegi kõige keerulisematel radadel, olgu tegemist raske maastiku, kitsaste radade või kruusateedega. Kõrgtehnoloogiline 350 cm³ kahe ülanukkvõlliga neljataktilist mootorit on oluliselt muudetud Freeride 350 iseloomule sobivaks. Pikemate hooldevälpade, kasutajasõbralikkuse ja madalate pöörete veo parandamiseks on tippvõimsust ja kõrgeid pöördeid kärbitud. Erinevalt 350 EXC-F-ist on kasutusel terasklapid, mille eluiga on oluliselt pikem.

KTM Freeride on täiesti uus enduurokas, mille ainus sõnum on lihtsus ja kergus. 2012. aasta mudelil on küll sama sugupuu, kui kõigil KTM võistlusenduurodel, kuid see on ometi täiesti teistsugune.
Offroad-ratas saab küll maastikul kenasti hakkama, ent selleks kulub sõitjal märksa vähem pingutust ja energiat. Tegemist on mängulise ja sulgkerge rattaga.

Freeride 350 on peamiselt mõeldud neile, kes enduurosõiduga veel kokku puutunud ei ole. Kunagi varem pole enduuroga tutvust tegemine nii lihtne olnud.

Vaata infot Freeride 350 kohta või rendi tsikkel.

This site is registered on wpml.org as a development site.